Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy jsme si povídali těsně před uzavřením Česka, kdy ještě stihla odpremiérovat muzikál Addams Family, v němž si zahrála roli Alice. Tam se také sblížila s Lucií Bílou (58), od níž dostala novou pracovní nabídku. Herečka Bára Munzarová (52) si zahraje v muzikálu Láska je láska.

"Já jsem taková utajená muzikálová herečka, většinou nijak nemedializovaná. Už v roce 1998 napsal přímo pro mě režisér Antonín Procházka, který mě těmi mými muzikály provází a nebude to jinak ani tady v Lásce, představení Holka nebo kluk. Byla z toho i nominace na cenu Thálie. Vtipné je, že jsem ho nedávno opět hrála," vyprávěla.

"Na tuhle nabídku jsem kývala i kvůli tomuto divadlu. Ve 3. ročníku na DAMU jsme tady měli absolventské představení. Zároveň si vybavuju moment, když tady Lucie Bílá zkoušela Johanku z Arku, tak oslovila moji maminku Janu Hlaváčovou (†85), jestli by jí trochu činoherně nepomohla. Já se tady s ní zastavila v šatně. Jsou to velké časové skoky, ale kruh se uzavírá," vysvětlila.

Na jevišti muzikálu Láska je láska ostatně Lucie Bílá pronesla, že věří, že jí Bára také lektorsky činohru podpoří, takže vlastně po své mamince převezme otěže. "To bych se s velkou pokorou v životě neodvážila takhle říct," pěla na Bílou samé ódy vzhledem k tomu, že si troufla v této těžké době otevřít své vlastní divadlo.

Reklama

Další články

Načítám