Hlavní obsah
Článek

Bez podpory rodiny by se to neobešlo. Každou sobotu je v hledišti StarDance řada rodinných účastníků, kteří napjatě do posledních chvil drží soutěžícím palce. Při druhém přímém přenosu měl na parketu velkou podporu i herec Jiří Dvořák (57) Přišla ho podpořit nejen dlouholetá přítelkyně Jitka Randárová, ale také dcera Anička.

Ta také patřila k okruhu lidí, kteří se herce snažili přemluvit, aby nabídku v taneční soutěži vzal. „Jeden z důvodů je, že na starý kolena se ještě trochu hýbnu a že mě to donutí se hýbat. A také je StarDance noblesní pořad a vždy je tady výborná parta lidí, a doufal jsem, že poznám nové lidi, což se povedlo, a pak mě také hrozně ukecávala moje dcera,“ svěřil se nám nedávno herec.

Anička ho po celou dobu velmi podporuje, chodila na jeho tréninky, a tak nemohla chybět ani na přímém přenosu, kde se poprvé vyřazovalo. Dceru má Dvořák s kolegyní a bývalou manželkou Bárou Munzarovou (52). A nutno říct, že opravdu roste do krásy. Ve společnosti se vnučka hereckých legend Luďka Munzara (†85) a Jany Hlaváčové (†85) objevila po delší době. Zda půjde v rodinných šlépějích, zatím není jisté, rozhodně by se ale před kamerou vyjímala.

Reklama

Další články

Načítám