Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Ivy Janžurové (82) Sabina Remundová si v nové pohádce Sedmero krkavců, kterou už kdysi zfilmoval Ludvík Ráža v hlavních rolích s Ivanou Chýlkovou (60), Michalem Dlouhým, Janou Hlaváčovou (†85) a řadou dalších známých herců, zahrála tu nejzápornější roli.

"Jsem zlá královna Alexandra a myslím, že ta pohádka bude úplně jiná než ta, kterou jste zmínili. I ta moje nejzlejší figura má poměrně velký prostor pro humor, jsem ráda, protože to přece jenom činí moji postavu stravitelnější. I pro děti," míní.

Sama má devítiletou dceru a jedenáctiletého syna. Jak se na ni v takové roli dívají? "Byli hlavně rádi, že se mohli párkrát zúčastnit natáčení, a ocitli se i v komparzu. Ale to, že hraju zlou figuru, hlavně té mladší Adince vrtalo hlavou a ještě si úplně neumí představit, co bude následovat. Doufám, že po mně nebudou děti na ulici házet nedojedené svačiny. Ale reakci teprve čekám," usmála se Sabina.

"Myslím, že v hloubi duše bylo Adince hodně nepříjemné, že jsem ta zlá, která tam hází miminko a všemožně se mu snaží uškodit ve prospěch svého syna," domnívá se.

Sabina pochází z herecké rodiny, divadlu se věnuje i její sestra Theodora, která má tři děti. Bude rodinná tradice v jejích potomcích pokračovat? "Nechám to na nich. U staršího syna to asi nebude, výrazně se u něj rýsuje matematika a technika, má logické myšlení poměrně vybroušené,“ tvrdí.

„Dcera je velmi citlivá a k umění má blíž. Ale vidím to spíš na malování. I když hraje velice ráda. Momentálně píšu novou divadelní hru a obden se mne ptá, jestli už jí píšu roli," dodala.

Reklama

Další články

Načítám