Hlavní obsah
Článek

Těsně před Silvestrem jsme se ve Špindlerově Mlýně potkali s modelkou a lékárnicí Janou Doleželovou (42), která tady tráví svátky pravidelně. Je velká lyžařka a ke sportu už vede i malou dceru Verunku. Lyže jí sice ještě nenazula, ale už vyzkoušely společné bruslení. "Nemohli jsme ji z ledu dostat, vydržela to tři čtvrtě hodiny," vyprávěla nám Jana.

Pokud jde o rok, který právě končí, moc prý nebilancuje. Nejvíc je ale pyšná na to, že dovedla do konce svoji další profesi. Je z ní návrhářka. "Po celý rok jsem vytvářela svoji kolekci oblečení. A pak jsem se stala členkou dozorčí rady nemocnice. To jsou sice dvě hodně odlišné aktivity, ale obě dvě mě velmi baví," řekla Super.cz.

Její další plány se odvíjejí hlavně od toho, jak ji bude potřebovat malá dcerka. "A co bych si přála? Hlavně zdraví celé rodiny, to je nejdůležitější a je to vždy to nejzásadnější přání do nového roku. Všechno ostatní už je jen třešnička na dortu," míní.

V plánech zatím není zahrnuto druhé dítě ani svatba. Ale s dalším miminkem už nehodlá dlouho čekat. "Ještě to neřeším, vždycky jsem říkala, že ideální čas na sourozence je, když mají děti tři roky a jdou do školky. Verunka má teprve dva a půl roku a ještě mě hodně potřebuje. Teď si to ještě nedokážu představit. A svatba? Tu vůbec neřeším, otázka druhého dítěte je pro mě určitě zajímavější téma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám