Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lékárnice, modelka i moderátorka Jana Doleželová (42) si léto s rodinkou žila v českých luzích a hájích. O prázdninách je totiž nejraději doma a přednost dává dovolené až po hlavní sezoně. A jak řekla, tak udělala.

S rodinkou vyrazila do Chorvatska, kde chytala bronz a dopřávala si zasloužený relax. Slunečním paprskům vystavila i svou parádní figuru v plavkách, kterou by jí řada žen mohla závidět.

„Ráda trávím prázdniny doma, protože se snažím využít krásné dny a krátké léto v přírodě v Čechách a na Moravě. Naopak už řadu let si léto prodlužuji cestou na jih před a po hlavní sezoně. Zvlášť nyní jako maminka tento zvyk oceňuji, protože malé děti lépe snáší jen mírné změny klimatu a nikoliv vysoké tropické teploty u moře v hlavní sezoně,“ řekla Super.cz půvabná Doleželová, jež se před čtrnácti lety stala královnou krásy. A soudě podle toho, jak jí to sluší, dělá titulu Miss čest dodnes.

Cesta autem do Chorvatska proběhla i s roční dcerkou Veronikou bez potíží. „Mimo sezonu se netvoří na dálnici na jih kolony, tudíž lze tuto cestu zvolit bez obav,“ pochvalovala si půvabná lékárnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám