Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také modelka a lékárnice Jana Doleželová (42) s partnerem Davidem Trundou byli hosty posledního plesu sezóny. "Řekli jsme si, že vyrazíme společně, malá má deset měsíců a chtěli jsme si udělat večer sami pro sebe," svěřila nám Doleželová.

O tom, jak je po porodu štíhlounká, už jsme se napovídali dost a dost, takže stačí poznamenat, že v modelu od návrhářky Dominiky Sedláčkové vypadala úžasně. Jen měla strach, aby jí příliš silné blesky fotoaparátů neprosvítily horní část šatů. "Snad je ta transparentní látka dost podšitá a světla nejsou tak silná," řekla Super.cz.

Jana už se postupně vrací do práce, zatím tedy hlavně k moderaci. "To trvá dvě, tři hodinky a zvládnout se to dá. Ale co se týče lékárenství, to začínám trochu později. Za nějaký půlrok, možná i déle. Uvidím, jak mi malá dovolí. Ta je pro mne na prvním místě," uvedla.

Je to brzy, ale byli jsme zvědaví, zda Jana pomýšlí i na dalšího potomka. "Tak Verunka není jedináček, partner má syna. A opravdu je to brzy, ještě je hodně malinká a taková úvaha by u mě byla aktuální, až jí budou tak dva roky," uzavřela Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám