Hlavní obsah
Článek

Lékárnice a moderátorka Jana Doleželová (42) má letos skutečně velmi perný rok! Kromě pracovních závazků stihla zásnuby a početí prvorozeného dítka se svým přítelem Davidem Trundou.

A aby toho nebylo málo, tak si ti dva ještě pořídili zbrusu nové bydlení. V poslední době tak měli plnou hlavu stěhování, zařizování svého nového hnízda a nakupování výbavičky pro dcerku.

Nové bydlení Jana s Davidem vybírali déle než rok, až se jim letos v zimě poštěstilo najít nový a vyhovující dům. Hledali dům postavený z přírodních materiálů na klidném místě a se vzrostlou udržovanou zahradou. To se jim podařilo. Na zahradě je navíc koupací biotop a zahradní pergola. Soukromí mají opravdu nerušené, dům se nachází ve větším objektu uzavřeném bránou, z veřejné komunikace jej tedy nelze zahlédnout.

„Nejvíce času nám zabralo vybavování interiéru, konzultace s architektkou a zajištění drobných řemeslných prací. Největší radostí je dětský pokojíček, ten jsme však zařizovali až nyní, čtyři týdny před termínem, nechtěli jsme nic zakřiknout,“ svěřila Super.cz Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám