Hlavní obsah
Článek

Už jen čtyři nebo pět týdnů a modelku a lékárnici Janu Doleželovou (42) čeká mateřská role. Měsíc před porodem jsme ji ale ještě potkali v baru, kde oslavovala svůj svátek spolu s dalšími jmenovkyněmi. Ostatně nebýt obepnutých šatů, nebylo by její bříško skoro vidět. Nepřibrala ani osm kilo.

O tom svědčí i Janino vyprávění, že když si vezme šaty áčkového střihu, nepustí ji ani nikdo sednout v městské hromadné dopravě. "Jela jsem jen párkrát, protože je výhodnější se po Praze přesunovat metrem než postávat v kolonách. Ale nikdo mě fakt sednout nepustil. Ani bych si o to neřekla, bylo by mi to trapné. Nicméně mi to nevadilo, protože těhotenství snáším v pohodě," řekla nám.

Protože už se blíží čas jejího porodu, zajímalo nás, jak by chtěla rodit. "Pokud nebude žádná indikace k tomu rodit třeba císařem, tak bych chtěla rodit přirozenou cestou. A co se týče tlumení bolesti, tak bych se chtěla obejít bez nějakých léčiv a anestetik, ale v průběhu porodu můžu změnit názor. To asi nikdo nemůže říct dopředu, " mínila Jana, jejíž partner prý plánuje u porodu být.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám