Hlavní obsah
Článek

Někdejší Miss České republiky a lékárnice Jana Doleželová (42) oznámila, že je v radostném očekávání. Miminko čeká s partnerem Davidem Trundou, s nímž se loni v prosinci ve Vídni zasnoubila. Svatba ale prý zatím není na pořadu dne.

Když jsme Janu koncem prosince potkali ve Špindlerově Mlýně, výjimečně nelyžovala, a tak jsme se zeptali, zda to není kvůli tomu, že je těhotná. Na dotaz odpověděla, že o jejím těhotenství se spekuluje průběžně posledních pár let.

„A vždycky jsem na tyhle otázky odpovídala, že až bude něco viditelné, nebudu nic vyvracet a potvrdím to,“ řekla tehdy Super.cz. Poznat nic nebylo ještě ani na nedávném Plese jako Brno, kam oblékla obtažené krajkové šaty - a přitom už tehdy byla v pátém měsíci těhotenství! A i když ještě ani teď není těhotenství znát, s novinkou už se pochlubila.

„Těhotenství naštěstí v těchto dnech snáším dobře. Bříško zatím není vidět, tak jsem nemusela ani příliš měnit garderobu a nadále plním své pracovní zakázky,“ svěřila Doleželová, která před dvěma týdny moderovala Reprezentační ples města Mikulova a čeká ji také už 3. roadshow v lékárnách, a to se zaměřením na dermoporadenství.

„Ovšem zakázky na období těsně před porodem a měsíce po porodu již nepřijímám. Léta jsem intenzivně pracovala, a i když mám svou práci velmi ráda, je teď načase zvolnit a věnovat se naplno miminku,“ řekla.

Jako podnikavá žena se také rozhodla zužitkovat oblečení, do kterého se kvůli těhotenství už nevejde - kousky prodává na svých webovkách a výtěžek poputuje na charitu, konkrétně na dětský stacionář Jasněnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám