Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lékárnice, moderátorka a modelka Jana Doleželová (42) nepatří k ženám, které by do společnosti volily prvoplánově provokativní modely. A ani ty, které Jana vynesla v poslední době, takové nebyly. Sexy ale rozhodně ano!

Skvěle Doleželová vypadala v róbě od Petry Pilařové, díky jejíž rafinovanosti vypadala tak trochu jako oblečená neoblečená a kterou vynesla na Ples jako Brno. „Samozřejmě je jednodušší a jistější mít je (šaty) minutku během catwalk na přehlídkovém mole než celý večer v průběhu plesu. Zvlášť pokud by fotograf použil velmi silný blesk, pak může prosvítit a odhalit i to, co návštěvník plesu běžným okem nemůže vidět,“ obávala se trochu, leč zbytečně. Ani silné blesky, před kterými se dámy nosící transparentní materiály, musejí mít na pozoru, Janu nesvlékly.

V tomto směru bezpečnější byl komplet černé skládané minisukně a topu stejné barvy s výstřihem, v nichž se Doleželová vypravila pro změnu na premiéru snímku Miluji tě modře. Na atraktivitě to ale neubralo ani trochu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám