Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss ČR a lékárnice Jana Doleželová (42) před pár týdny svěřila, že ji její partner pořádal o ruku a pochlubila se zásnubním prstenem. Když jsme ji potkali ve Špindlerově Mlýně, několik indicií nás přimělo k dotazu, zda to není jen jedna z novinek v jejím životě.

Na rozdíl od minulých let totiž Jana nelyžovala, ale bez kombinézy, jen v civilu, zaskočila pouze na ski párty. Bojí se snad lyžovat kvůli tomu, že by byla těhotná? Navíc si dala i dort, který jsme ji nikdy jíst neviděli.

"Tak zaprvé preferuju lepší lyžařské podmínky a pak jsem přijela jen na otočku kvůli moderování. Věci na lyže jsem si s sebou vůbec nevzala," vysvětlovala.

"To, jestli náhodou nejsem těhotná, už novináři psali před rokem i před dvěma lety. A vždycky jsem na tyhle otázky odpovídala, že až bude něco viditelné, nebudu nic vyvracet a potvrdím to. Ale nic se ode mne nedozvíte, dokud to nepoznáte sami," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám