Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a lékárnice v jednom Jana Doleželová (42) je už nějaký ten pátek šťastná po boku Davida Trundy. Vlastního potomka sice zatím nemají, ale o tom, že by Jana byla skvělá matka, se už David mohl sám přesvědčit. Z prvního manželství má osmiletého syna Kubu, se kterým si prý Jana skvěle rozumí.

„Ten jejich vzájemný vztah je, myslím si, úžasný, mají se neskutečně rádi a je důležitý, aby všichni tři v tom vztahu byli spokojení a na tom dítěti se pozná, že je happy,” prozradí David dnes večer v Top Star magazínu na Primě.

David se věnuje sportovnímu marketingu. Fotbaloví fanoušci ho znají jako bývalého generálního ředitele pražské Slavie. Hokejoví jako současného výkonného ředitele Komety Brno. Pohledný čtyřicátník už s Janou žije ve společné domácnosti. A bývalá misska si ho neustále pochvaluje.

„Jiskra přeskočila už při prvním setkání, což bylo na mezinárodním golfovém turnaji, který David v té době organizoval, a je hezký, že ačkoliv jsme procestovali polovinu světa, nakonec jsme se našli jako partneři a jsme přitom skoro ze stejného města a narození ve stejné porodnici,“ pochvalovala si osudové setkání Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám