Hlavní obsah
Článek

Obě byly krásné, obě byly svého času hvězdami stříbrného plátna první velikosti a navíc je spojovala společná krev. Mohlo by se zdát, že životy sester Jany (84) a Hany Brejchových by se měly v mnoha směrech protínat, ale opak je pravdou. Tyto ženy si jsou naprosto cizí.

Loni se obě dámy po mnoha letech setkaly a vypadalo to, že konečně zakopaly válečnou sekeru, dnes už je ale vše jinak. Další setkání se sestrou Hanou herečka Jana Brejchová odmítla. „Vše se ve mně tenkrát vzepřelo. Jsem hrdá, řekla jsem si dost, udělala jsem první krok a už ne. Oplakala jsem to, ale to je život,” nechala se slyšet paní Hana v rozhovoru pro magazín TopStar, který bude odvysílán v pondělí. Pochopitelně padla otázka, jestli hvězda filmu Lásky jedné plavovlásky doufá, že se to mezi ní a sestrou jednou urovná. „Ne, jsem o tom přesvědčená, že už ne.“

Hana svou sestru nepozve dokonce ani na svatbu, která proběhne po letních prázdninách s přítelem Pavlem, se kterým chodí už tři roky. Jak bude svatba vypadat, koho bude mít Hana za svědka a jak to nastávajícím manželům klape v posteli se dozvíte v Top Star magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám