Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) utrpěla velmi bolestivé zranění. V divadle si během zkoušení nového muzikálu Kvítek mandragory poranila palec u nohy. Po detailním lékařském vyšetření si vyslechla herečka diagnózu, která zněla jasně – rozdrcený palec na noze. Místo zkoušení a očekávané premiéry ji teď čeká několik neděl odpočinku s nohou v sádře.

„Sádru bych měla mít na pět týdnů, ale doufám, že po třech týdnech už budu zase moci běhat po jevišti,“ sdělila nám herečka. Jirešová má nyní od lékařů nařízený klidový režim. Ale premiéru by si velmi nerada nechala ujít.

„Samozřejmě pokud to bude možné, tak přijdu na premiéru Kvítku své kolegy podpořit. A už se moc těším, až se do divadla vrátím. Holt si budu muset tentokrát na svou premiéru počkat,“ dodala závěrem Ivana.

V roli Sylvie se Ivana střídá s Adélou Gondíkovou (50). Ta však kvůli svým ostatním pracovním závazkům není schopna odehrát veškerá představení na programu Divadla Broadway. Producenti muzikálu Kvítek mandragory tak nyní řeší, kdo Ivanu a Adélu v alternaci doplní a odehraje představení, než se Ivana uzdraví.

Reklama

Další články

Načítám