Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Herec Roman Vojtek (51) si plní jeden sen za druhým. Před pár lety to začalo vlastní lodí, nyní se mu podařilo dosáhnout moderátorské mety, a tou je vlastní talk show! "Před pár lety jsem si splnil sen, protože jsme si pořídili loď, kterou máme na Slapech," prozradil herec, který bude na Televizi Seznam vyzpovídávat své kolegy z branže v zábavné podobě oblíbeného pořadu Moje místa, který vzniká pod taktovkou Blanky Kubíkové, jež bude moderovat společně s Romanem Vojtkem.

"Víte, od 25 let moderuji různé akce, různého zaměření. A vlastní talk show je pro každého, kdo se moderování věnuje, taková pomyslná meta." Není to ovšem úplně poprvé, co si tuto roli vyzkouší.

"Částečně jsem si jí splnil už před časem, kdy jsem si na stará kolena založil svůj vlastní youtube kanál ElektROMAN. V elektromobilu vozím známé tváře a své kamarády a zpovídám je." A to, že je moderátorem právě Vojtek, vnímá jako velkou výhodu oproti ostatním. "Tím, že jsem z oboru, tak mi kolikrát řeknou věci, které by třeba někomu mimo showbusiness neřekli, jsou prostě uvolněnější. Zatím za sebou máme několik dílů a moc mě to baví."

Jako moderátor pracuje Roman Vojtek už nějaký ten pátek, ovšem pokud si myslíte, že by nejradši vyzpovídal osobnost z řad celebrit, jste na omylu! Koho by si posadil do horkého křesla?

"To má dvě roviny. Ta osobní je rozhovor s mými rodiči, což ale nevím, zda by uspělo v nějaké talk show. Důvod je jednoduchý, rodiče už poměrně dlouho nemám a tím pádem také nemám spoustu informací," svěřil se oblíbený herec, kterého vždy vidíme s úsměvem od ucha k uchu.

Málokdo ví, že herec přišel ve svých šestnácti letech o maminku, které podlehla rakovině prsu, a pár let poté i o otce, který nepřežil svůj druhý infarkt. Veselé chvíle nezažil ani se svou sestrou, která se odstěhovala s přítelem do Bolívie a on ji údajně od té doby nikdy neviděl. Pokud by si přeci jen měl vybrat někoho slavného, má jasno.

"Ta druhá rovina by se týkala mojí životní vášně, kterou je skupina Depeche Mode. Takže určitě s někým z nich," uzavřel Roman Vojtek, který už 27. 6. v Divadle Palace vyzpovídá své hosty Janu Bernáškovou (43), Nelu Boudovou (56) a Jaromíra Noska (46) v pořadu Moje místa speciál.

Reklama

Další články

Načítám