Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídkou krásných žen v krásných róbách byla odložená premiéra filmu Ireny Pavláskové Vánoční příběh. Do Slovanského domu dorazily nejen herečky, které ve snímku hrají, ale řada známých žen byla i mezi hosty.

Celou rodinu vyvedla herečka Jana Bernášková (43). Na první pohled nás upoutal syn Theodor, který šel do kina s přelepeným okem. "Zaseklo se mu tam nějaké vlákno, musel mu ho vyndat lékař. Ale nemohli jsme ho na premiéru nevzít, hrozně se těšil, protože tam namluvil roli chlapečka," vysvětlila Super.cz Jana, která ztvárnila jednu z hlavních hrdinek snímku.

Do rodiny vedle manžela a syna přibyl i další mužský člen. Její dcera, šestnáctiletá Justýna Drábková, totiž prožívá první lásku, a že už je velká, dokázala i polibkem určeným pro fotografy. Jak nám prozradila její maminka, Justýna chodí se studentem vysoké školy ekonomické Petrem Hradeckým. Je vidět, že se Justýnin přítel před médii rozhodně nestydí.

Jak to slušelo nejen Janě s Justýnou, ale i dalším známým dámám, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám