Hlavní obsah
Článek

Už v září Jana Adamcová (52) Super.cz potvrdila, že manželství s Jiřím Adamcem prochází rozchodem. Možnost záchrany vztahu vyloučila. Finální razítko na rozvodových papírech ale v nejbližší době otištěno nebude. Celý proces se zastavil.

„V tuto chvíli je to tak na půli cesty. Důvody specifikovat nechci, omlouvám se,“ řekla Super.cz moderátorka, která v minulosti prozradila, že za vším stojí zdravotní komplikace blízkého člena rodiny.

Není žádným tajemstvím, že její stále ještě právoplatný manžel se nechce s odlukou smířit. Ptali jsme se jí, jak to vnímá a jak si to vysvětluje. „Já si to vysvětlit umím, ale nechci mluvit za něj,“ odpověděla vyhýbavě.

A je už Jana Adamcová připravena na nový vztah? „Myslím, že až někoho takového potkám, nebude třeba se na to připravovat,“ uvedla bývalá sporťačka z Novy s úsměvem.

Před pár dny se Jana vrátila z dobrodružné dovolené z Kolumbie, kde se setkala se synem narkobarona Pabla Escobara. Knihu Sebastiána Marroquína by ráda vydala v Česku. Už v rozhovoru Jana uvedla na pravou míru vztah, který ji s Marroquínem pojí. „Je to čistě kamarádský vztah založený na vzájemné úctě a respektu.“

Nyní by měly Janu čekat klidnější dny, kdy hodlá dohnat resty, které nasbírala během náročného pracovního období, kdy působila jako mluvčí vlády. „Čekají mě běžné každodenní věci, jako je péče o děti a o domácnost. Musím dotáhnout resty, které jsem před sebou v posledních letech valila a nebyl na ně čas. A pak se vrhnu do nějaké nové práce,“ říká Jana Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám