Hlavní obsah
Článek

Modelku Martinu Dvořákovou jsme poznali v roce 2004, kdy byla jednou z nejvýraznějších finalistek soutěže krásy Miss ČR a poté se stala jednou z nejvyhledávanějších modelek. A to i díky svému přírodnímu poprsí velikosti čtyři, o kterém by se mohlo jiným kráskám zdát.

Modelingu už dala krásná brunetka vale, věnuje se profesi v oblasti public relations a marketingu, jednu práci, kterou dostala krátce po Miss, si ale stále drží. "Je to skoro neuvěřitelné, ale už čtrnáct let pracuju jako asistentka kouzelníka. Jsem taková veteránka," smála se na křtu nové kouzelnické řady Pavla Kožíška, který si ji vyhlédl už v roce 2004 mezi finalistkami soutěže krásy.

"Sama ještě děti nemám, tak si je užívám aspoň na představeních. Je to krásná práce," míní Martina, která se na křtu věnovala i dětem známých tváří, které na Kožíškův křest zavítaly. Skvěle se tam bavili potomci moderátorek Jany Adamcové (52), Štěpánky Duchkové (51), Evy Decastelo (45) i Ivety Vítové (40), jejíž dcerka Anetka na křtu slavila i své narozeniny, nebo operních pěvkyň Terezy Mátlové (48) a Pavlíny Senič.

Reklama

Další články

Načítám