Hlavní obsah
Článek

V létě jsme se mohli kochat fotkami moderátorky Jany Adamcové (52) z dovolené na Floridě v plavkách. Po dvou dětech a po čtyřicítce jí figuru můžeme jen závidět. Přiznala nám ale, že to není tak úplně jednoduché. "To bylo po třídenní hladovce, pak už jsem se radši na focení nesvlékala," svěřila Super.cz.

"Je to čím dál tím horší, co si budeme povídat. Snažím se jíst zdravě. Baví mě to a docela mi to i chutná. Celý den se držím. Ale pak přijde večer. Nikdy jsem to neměla, ale teď to mám. Průšvih je, když si dám dvě, tři, čtyři, pět deci vína. To potom sním, co vidím. To je moje největší neřest. Není to o tom, že by mi alkohol vzbuzoval chuť k jídlu, ale odbourává zábrany a pak jdu a dám si na noc dva rohlíky s máslem," přiznala nám.

"Dělám to, až když všichni spí, aby mi nenadávali. Rodina totiž vidí, jak se držím, chodím cvičit a pak to takhle večer hrozně zprasím. Každopádně s tím musím přestat. Musím tedy skončit i s alkoholem, když na mě má takový vliv. Ale už čtyři dny jsem si nedala ani decku, a to mne manžel docela zviklá, protože jsme byli zvyklí si každý večer otevřít lahvinku," snaží se s neřestmi v oblasti výživy skončit Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám