Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Adamce (76), moderátorka Jana Adamcová (52), mění image. Ve svých 45 letech se rozhodla pro velkou změnu, z výrazné brunetky je blondýnka. "Ve svých x letech jsem si splnila sen, přijde mi fajn, že nejsou vidět šediny, a jako dárek k narozeninám jsem si přála manželovu toleranci," řekla Super.cz Adamcová.

Jana přiznává, že režisér nejásá radostí. "Úplně z toho odvázaný není, ještě to ale není finální podoba. Chtěla jsem být víc podobná své dceři. Já jsem spokojená. Uvidíme, jestli to bude navždy," upřesnila s tím, že být blondýnkou je fajn. "Je mnohem jednodušší ten život s blond hlavou," usmívá se.

Adamcovi vlastní dům na Floridě. Proto nás zajímalo, jak to tam po hurikánu Irma vypadá. "Nedopadli jsme úplně špatně. Dům je v pořádku, zahrada je ale zdevastovaná. Odešly nám tři nebo čtyři palmy, které tvořily to nejkrásnější na zahradě. Už jsou tam zasazené menší nové. Není to úplně ono, ale je fajn, že to nedopadlo ještě hůř," dodala Jana na oslavě narozenin producenta Františka Janečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám