Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na domácí oslavy svých dítek si manželé Adamcovi vždycky potrpěli. O tomto víkendu slavila jejich dcera Jasmínka šesté narozeniny. A jako vždy to bylo pořádné mejdlo. Posuďte sami.

„S přibývajícím věkem nám počet dětských hostů i dospěláků roste geometrickou řadou. Ke kamarádům ze školky a kroužků se nabalují ti ze školy. Tentokrát přišlo Jasmínce popřát 30 dětí a 20 dospělých. Myslím, že jsme trhli rekord,“ svěřila Super.cz Jana Adamcová (52).

„Jasmínka měla radost ze všech dárků i dortu. Strašně miluje animovanou pohádku Ledové království, takže podoba dortu byla nasnadě. Ani nestihla rozbalit všechny dárky. Ty, co rozbalila, jí nechám. Ty nerozbalené bude dostávat postupně. Budou na příděl,“ směje se Jana.

Ta na narozeninové oslavě své dcery, kterou tradičně pořádá doma, přivítala i známé tváře jako Daru Rolins nebo Terezu Kostkovou, jejichž děti s Jasmínkou kamarádí.

„Ze začátku to byl šrumec, takže jsme si ani nestihly popovídat, nakonec všechny děti skončily tradičně dole v bazénu a my jsme měly alespoň čas probrat, jak jde život,“ řekla hostitelka, které manžel Jiří pomohl až s večerním úklidem. „Tentokrát byla organizace hlavně na mých bedrech. Jirka přes den točil,“ dodala Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám