Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jana Adamcová (52) nás docela potěšila. Když jsme se jí ptali, jak si udržuje štíhlou postavu, nevyprávěla o tom, jak má vše v genech, může sníst cokoliv a nepotřebuje ani cvičit. "Celý život jsem prakticky na různých dietách, vyzkoušela jsem jich asi sto padesát," přiznala Jana.

"Postavu rozhodně zadarmo nemám. Zkusila jsem leccos, ale co fungovalo ve dvaceti, to už za dalších deset nebo patnáct let účinky nemá. Takže mám za sebou samozřejmě diety vajíčkové, jogurtové, dny, kdy jsem jedla jenom suchou rýži nebo pila různé koktejly," vyprávěla.

"Ale dnes už se můžu spolehnout jen na to, abych jedla několikrát, nejlépe pětkrát denně malé dávky jídla, které obsahuje co nejméně tuku. Nad každým soustem, které vezmu do úst, se zamýšlím, jak bude v těle dál fungovat," vysvětlila.

Protože jsme se potkali na křtu knihy Hubneme s alkoholem, zajímalo nás i to, jak se s tímto slučují Janiny diety. "Tvrdý alkohol už téměř nepiju, ale víno si dáváme doma rádi skoro každý večer. Vím, že doporučená dávka pro ženu jsou dvě decky, ale já většinou skončím u tří," přiznala nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám