Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Adamcová (52) je od té doby, kdy se vrátila do práce ze čtyřleté mateřské dovolené, mnohem spokojenější. "Neměla bych to říkat, ale je to pro mne relax," svěřila Super.cz moderátorka, která je maminkou dvou dětí. Její manžel, známý režisér Jiří Adamec (76), je také dost zaměstnaný,

Zajímalo nás tedy, jak zvládli prázdniny. "Na dovolené jsme byli jen čtrnáct dní v Chorvatsku, kam jezdíme touhle dobou pravidelně. Jinak jsme byli v Čechách, další dovolené u moře máme raději, když už je u nás zima," vyprávěla Jana.

"Já jsem pracovala, manžel měl také natáčení, takže jsme dětem museli zařídit různé aktivity. Daník byl na táboře, Jasmínka chodila do anglické školky, která je otevřená i přes léto," upřesnila Jana.

Moderátorka také přiznala, že od doby, kdy už není jen ženou v domácnosti, o sebe mnohem víc dbá. "Už mi nestačí jen tepláky a vlasy v culíku, takže si užívám nakupování nového oblečení, které sice zase až tak nepotřebuju, ale dělám si jím radost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám