Hlavní obsah
Článek

Devátý večer StarDance zahájí vystoupení porotců Tatiany Drexler (61), Richarda Genzera (57), Jana Tománka (52) a Zdeňka Chlopčíka (67). Tři ze čtyř porotců se navíc tento týden stali mentory semifinálových párů a na jejich nácvik dohlíželi ve zkušebně. Krasobruslaře Tomáše Vernera (37) a Kristýnu Coufalovou si vzal pod svá křídla Zdeněk Chlopčík.

„Zdeněk Chlopčík měl přijet z Ostravy. Měli jsme se potkat v osm hodin. Mysleli jsme, že bude mít zpoždění, ale on už tam byl v 7:50. Naše lekce se protáhla. Byl jsem vyděšený a zlomený,“ popisuje krasobruslař.

Ze společného tréninku byli nakonec nadšení. „Zdeněk to vzal tak profesionálně a přísně, jak i porotcuje. Pomohlo nám to, ale vyčerpalo mě to,“ přiznává.

Tomáš Verner je velmi upřímný a otevřený, co se týká sdělování svých dojmů a pocitů ze soutěže. V minulém kole nám přiznal, že měl chvíli problém se zastupujícím porotcem Václavem Kunešem (48), který je dle jeho mínění obodoval příliš nízkou známkou na to, jaký předvedli výkon, a jak je ocenila zbylá část poroty. Vypjatá atmosféra následně opadla při tréninku současného tance, kdy jim s choreografií pomáhal právě Kuneš a taneční company, kterým Verner následně vysekl velkou poklonu.

„Jsem produktem starého hodnocení v krasobruslení. A když porota zvedá své známky, někdy si vybavím své závodění. Těšil jsem se do StarDance právě proto, že se zde smí reagovat na hodnocení, to v krasobruslení neexistuje. Kristýnka se mnou měla hrozně práce, abych se nevyjadřoval k porotě podle svých instinktů. Ale hrozně mě to láká,“ netají se krasobruslař.

Reklama

Další články

Načítám