Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Verner (37) a Kristýna Coufalová si v šestém kole StarDance vysloužili za svůj slowfox od porotce Václava Kuneše (48), který kvůli covidu zastoupil Zdeňka Chlopčíka (67), nižší bodové hodnocení. Krasobruslař neskrývá, že ho to naštvalo.

„Já jsem soutěživý, Kristýnka málo a já věci beru jinak. Řeknu to otevřeně: Měl jsem problém s Vaškem Kunešem,“ svěřil Super.cz Verner. Hlavním důvodem bylo to, že od ostatních porotců dostali devítky, Jan Tománek (52) jim dokonce dal krásných deset bodů. Oproti tomu Václav Kuneš hodnotil jejich tanec sedmičkou.

„Nemohl jsem to překousnout a Kristýnka mě prosila, abych to překousl, abychom dělali tu scéniku společně. Byl jsem proti tomu,“ přiznává otevřeně Verner. V osmém kole musely jít nesympatie stranou. Václav Kuneš byl odborným poradcem a choreografem současného tance, který si páry připravily na druhou polovinu večera s taneční company. Během posledního týdne se tak několikrát potkali na trénincích, kde museli začít spolupracovat.

„Nakonec jsme se na zkušebně poznali a zjistili jsme, že je Vašek profík a skvělý člověk,“ říká. A zdá se, že se jim spolupráce s porotcem vyplatila. Za svůj poslední tanec byli ohodnoceni nejvyšším bodovým skóre. „Ty čtyři desítky, které jsme dnes vyšvihli, za to může Vašek Kuneš a company. Podtrhli nás, podrželi, a je to parta, která umí svoje řemeslo,“ dodává nadšený Verner.

Reklama

Další články

Načítám