Hlavní obsah
Článek

Tomáš Verner (37) a tanečnice Kristýna Coufalová odstartovali své letošní působení ve StarDance svižnou sambou. Bývalý mistr Evropy v krasobruslení doplnil choreografii o akrobatické prvky, což publikum ocenilo hlasitými ovacemi. Obávaný porotce Zdeněk Chlopčík (67) měl ale k vystoupení výtku.

„Každý o tobě ví, že jsi vynikající krasobruslař, takže nám to nemusíš dokazovat přemety. To od tebe každý čeká,“ sepsul porotce Vernera, což vzápětí vyvážil lichotkou. „Jsi skvěle pohybově a rytmicky připravený. Jak říkám, excelentní výkon,“ dodal Chlopčík.

Jeho hodnocení nenechal bez komentáře Marek Eben (66). „Abych shrnul Zdeňkovu připomínku: To, co umíš, tady nedělej,“ pobavil moderátor přítomné. Ostatní porotci se s názorem Chlopčíka neztotožnili. „Tomáši dělejte to, já jsem se na to strašně těšil, čekal jsem to a diváci to taky čekali. Jste skvělý tanečník,“ zalichotil krasobruslaři Jan Tománek (52).

„Vaši práci rukou bych dala za příklad i mnohým špičkovým tanečníkům,“ ocenila Tatiana Drexler (61), která se domnívá, že si pár nastavil svým prvním číslem příliš vysokou laťku. „Myslím si, že to budete mít opravdu těžké, protože očekávání jsou neuvěřitelně vysoká,“ dodala. Tomáš Verner získal v prvním kole 32 bodů, stejně jako herec Jan Cina (36), s nímž se dělí o první místo.

Reklama

Další články

Načítám