Hlavní obsah
Článek

Miroslav Hanuš (60) okouzlil ve druhém díle StarDance nejen diváky, kteří ho poslali do dalšího kola, ale také porotu. S taneční partnerkou Adrianou Maškovou tančili žhavé tango.

„Já vás budu častovat během soutěže, a doufám že dlouho, mistrem. Bylo to velmi elegantní a pro mě jste předvedl velmi slušné taneční standardní držení. K dokonalosti kousek,“ ohodnotil hercův výkon porotce Jan Tománek (52). Ohromená byla i jeho kolegyně Tatiana Drexler (61): „Já jsem unešená. Elegantní, krásný chlap, rytmus úžasný.“

Přestože v prvním kole herec všechny přesvědčil, že věk je jen číslo a na parketu předvedl rychlý jive, vážným tangem a svou elegancí ohromil ještě o něco víc.

Miroslav a jeho taneční partnerka Adriana si jako jediní z deseti párů stále vykají. Proto i moderátorku Terezu Kostkovou (47) zajímalo, zda nenastala situace, kdy by jim tykání „ulítlo“. „Ne, až zvítězíme, potykáme,“ řekl s lišáckým úsměvem Hanuš.

Pokud si v tanci povede jako doposud, je pravděpodobné, že se diváci jejich tykání dočkají. V posledním kole dostali od poroty 34 bodů, stejně jako Jakub Vágner (42) s tanečnicí Michaelou Novákovou, se kterými se tak podělili o první místo v tabulce.

Reklama

Další články

Načítám