Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byť má tvář mladíka, je Jan Šťastný (58) už dávno dědečkem. Fyzicky a duševně mladého udržuje Jana Šťastného jistě i jeho syn Ondřej, kterého má se svou ženou Barborou. Naposledy herec a dabér vyrazil se svou ratolestí na českou premiéru filmu Lví král.

Roztomilému sedmiletému chlapci pozornost médií nikterak nevadila, ba dokonce si chvíle v záři blesků fotoaparátů užíval.

Oblíbený herec propůjčil svůj charizmatický hlas negativní postavě Scara. Práci na filmovém zpracování slavného muzikálu si užíval do doby, než musel začít také zpívat.

„Jsem známý tím, že v divadle mám podepsanou smlouvu, že nesmím zpívat, abych neodrazoval diváky,” vtipkoval Štastný, který si teprve v kině měl poslechnout svůj pěvecký part a vidět celý film pohromadě.

„Nedá se to porovnávat s kreslenou verzí, je to úplně jiné. Z těch kousků, které jsem zahlédl při práci, tak jsem uviděl neuvěřitelnou animaci. Rozdíl mezi skutečností a animací už téměř není. Vlastně bych ani nepoznal, že je to animované,” uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám