Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražských ateliérech padla první klapka chystaného komediálního seriálu Krejzovi s Václavem Postráneckým (74) v hlavní roli. Jan Krejza, kterého ztvárňuje, si sice přál syna, doma však má čtyři dcery: Annu, Barboru, Cindu a Danu, v podání hereček Vandy Hybnerové (55), Markéty Plánkové (46), Lucie Polišenské (32) a Ivany Korolové (29).

Aby si byly co nejvíce podobné, musely všechny ke kadeřníkovi. A pro některé to byla opravdu velká změna. „Spousta lidí si myslela, že řeším nějakou svoji osobní krizi, ale omyl. Obarvit si vlasy byla jedna z podmínek nástupu do seriálu. Padesát let jsem byla za blondýnu, takže se teď každé ráno před zrcadlem divím, kdo na mě kouká,“ svěřila během první klapky seriálu Vanda. Ta byla celý život velmi konzervativní a svůj účes a barvu příliš neměnila.

Zatímco ona si musí na tmavší odstín zvyknout, její okolí změnu image kvituje. Vedle proměny v kadeřnickém křesle musí herečka ale během natáčení procházet dalšími stresujícími chvilkami. Její seriálový manžel, kterého hraje Jan Šťastný (58), je totiž veterinář. „Držet v ruce sklípkana není úplně příjemný pocit, ale díky natáčení se mi v seriálové veterině objeví nepřeberné množství pacientů,“ svěřila herečka s tím, že zvířat na place bude požehnaně.

Reklama

Další články

Načítám