Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávný dojemný konec postavy primáře Dalibora Frynty v Ordinaci v růžové zahradě 2 negativně zasáhl i herce, který postavu ztvárňoval. Jan Šťastný (58) podle některých informací doma nyní rozhodně nezažívá idylku. Ba co víc, kvůli drahému nájmu a zároveň obřímu propadu financí musela nastoupit zpátky do práce jeho manželka Bára, s kterou se teď údajně dost často nepříjemně hádá.

Na pomoc proto musela přispěchat Šťastného tchyně, která dostává za úkol starat se o ročního syna manželů Ondráška. Jestli je právě ona příčinou momentálního napětí v rodině, nebo právě menší počet financí než doposud, se neví, jisté prý však je, že Šťastného nyní sousedé z domu na pražských Vinohradech potkávají neustále brunátného a nakvašeného. Prý je také z jeho bytu často slyšet zvýšený mužský a ženský hlas. Hádají se snad manželé?

„Bára si pořád stěžuje, mají prý hrozně drahý nájem a Šťastný už nenosí domů tolik peněz. Proto musela jít tak brzy po porodu do práce,“ řekl prý Aha! zdroj z televize Pětka, kam Šťastného choť nastoupila, aby zde připravovala nový pořad.

Blýská se ale na lepší časy. Herec má totiž krátce před podepsáním nového seriálu, který by mu mohl nahradit alespoň část ze ztracených zhruba sto tisíc měsíčně, které za Ordinaci údajně dostával.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám