Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po nedávném odchodu syna herce Jana Šťastného (58) od manželky Michaely, kterou opustil a zanechal ji bez prostředků, přichází další drsné obvinění! Honza, jehož svatba s bývalou pornoherečkou šokovala celou rodinu, se podle Míši Kuklínkové choval agresivně a každý měsíc ji surově napadal. O tom, že ji měl mlátit, jsme již psali, nyní máme ale i fotografie. „Volala jsem na něj i policii a podala jsem trestní oznámení,“ svěřila exkluzivně Super.cz.

„Fotky pocházejí z doby asi šest týdnů po porodu naší dcery. On totiž podváděl rodiče, škole se skoro nevěnoval a místo studia obrážel hospody. Tehdy také přišel hrozně opilý. Je hrozně nevyrovnaný, není spokojený se svým životem, a tak si vybíjel zlost na mně. Smýkal se mnou po zemi, škrtil mě pod dětskou postýlkou, kopal do mě, mlátil mě do hlavy i do obličeje. Trvalo to hodinu. Ještě týden poté jsem nemohla bezbolestně pochovat malou,“ tvrdí Michaela, která si nechala agresivní chování manžela líbit, neboť ho hluboce milovala a doufala, že jednou dospěje a dostane rozum.

„Po tom útoku se se mnou styděl chodit ven, že bych mu dělala s modřinami ostudu. Ale bil mě i v těhotenství. Agresi má v sobě po matce. Ta ho zmlátila ještě v osmnácti a v bytě mají prokopnuté dveře a další zničené věci. Ty ostatně Honza ničil i u nás doma, když se výjimečně rozhodl nezbít mě, tak si vylil zlost na vybavení domácnosti,“ říká Šťastná.

Po napadení prý vždy přišlo omlouvání a sliby, že už se polepší. „On je ještě nevyzrálé dítě. Neví, co ze životem, a tak to řeší agresí. Myslím, že to nejlepší má z táty. To je špičkový chlap. A to nejhorší mu podle mého názoru zase dala maminka,“ dodává Šťastná.

Reklama

Další články

Načítám