Hlavní obsah
Článek

Fotograf Jan Saudek (88) se koncem ledna stal podvanácté otcem (počet jeho potomků není přesně znám, ale čtvrtá manželka Pavla, která je také maminkou nejmladšího potomka, se dopočítala právě k tomuto číslu, on prý ale uvádí i čísla vyšší). Saudkovo nejmladší dítě je holčička Josefína.

S Josefínou v náručí dorazila Pavla na autogramiádu k manželově monografii s názvem Saudek. A prozradila, že by svým třem dětem ráda pořídila dalšího sourozence. „Jan pravděpodobně řekne, že už nechce. Andule je šest a Matějovi osm, ten rozdíl šest let mezi dětmi je znát. Ale oni Josefínku milujou a vzali ji jako parťáka mezi sebe. Myslím, že to tak bude pokračovat a dokážou se později o sebe postarat navzájem. Takže za nějaké dva roky bych chtěla Jana ještě umluvit,“ usmívala se Hodková.

Jan podle svých slov už není v takové kondici, v jaké by chtěl být, ale i na to má Hodková odpověď: „On přiznává, že už mu ubývají síly a že to na hrazdě není takové jako před čtyřiceti lety. Ale to je přece normální. Jinak má pořád úžasnou energii a je vitální, klidně bych ho srovnávala s padesátníkem,“ chválí svého muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám