Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fotograf Jan Saudek (88), který nedávno vyhrál soudní bitvu nad svým synem Samuelem ohledně licence na svá díla, o svém potomkovi mluví velmi jízlivě. "Je to dobrý chlapec, mám z něj upřímnou radost. Bylo by ale hezké, kdyby ve svých padesáti už zkusil třeba pracovat." rýpl si do Samuela.

Naráží tak na to, že se syn údajně živí na jeho úkor. Před lety získal výhradní práva na jeho dosavadní díla. Samuel Saudek se však brání, že otcova práce už dnes nikoho netáhne a že si vydělává jinak. Soud, který světově uznávaný fotograf vyhrál, není pravomocný, neboť syn se proti němu odvolal.

Saudka jsme zastihli na otvíračce kavárny v centru Prahy, kam dorazil i s přítelkyní Pavlínou Hodkovou. Ta si nám postěžovala, že ji její přítel odmítá fotografovat před pověstnou plesnivou stěnou. Prý je nefotogenická. "To není pravda, ona fotogenická je. A velmi. Ale ono mi to už nejde. Stejně jako mi už nejde sex. Jsem již tři roky impotentní," prozradil Super.cz Jan Saudek. "Fotili ji pro jeden časopis. Některé mé milenky mi řekly, že je to povedené. Sám to vidět nechci, protože na pornografii se nedívám. Avšak myslím si, že je čas, aby dámy nad sto kilogramů našly v životě své uplatnění," dodal fotograf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám