Hlavní obsah
Článek

Před lety nechyběla na žádné prestižní módní přehlídce a ve svém oboru bodovala na zahraničním poli. Zuzana Rosáková (45) už ale dala modelingu dávno sbohem. Dcera známého moderátora Jana Rosáka (76) se věnuje svým dětem a zajímavé profesi, kterou vystudovala.

„Na modeling už jsem stará,“ rozesmála sympatickou blondýnku naše otázka, zdali se ještě někdy věnuje modelingu. „Dělám veterinární fyzioterapii. Vystudovala jsem vysokou školu zemědělskou, kynologii a fyzioterapii zvířat, a teď se tomu věnuji,“ promluvila o své aktuální profesi kráska. „Mými pacienty jsou pejsci a kočičky. Jsou po operacích, jsou ochrnutí, mají pohybové problémy a my se je snažíme dát dohromady,“ dodala na téma práce Zuzana.

Bývalou modelku jsme potkali na druhých narozeninách Muzea fantastických iluzí, kde ji doprovázel syn Ryan (4) a dcera Lili (8) a nechyběl ani dědeček Jan Rosák s babičkou Jiřinou Rosákovou. Nebyl to výjimečný úkaz, rodina tráví hodně času pohromadě. „Celé Vánoce jsme spolu strávili v Rakousku. Trávíme hodně času spolu,“ říká Zuzana Rosáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám