Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Jan Rosák (76), který se pravidelně objevuje jako profesor Hofbauer v seriálu Modrý kód, slaví narozeniny. Zatímco před rokem, na své životní jubileum, uspořádal bujarý večírek, letos se rozhodl svůj den strávit úplně jinak.

„Vzhledem k tomu, že to nejsou kulaté narozeniny, tak je slavím výsostně prací. Čeká mě tříhodinové vysílání v rádiu, a jakmile skončím, jedu na zámek Nový Kostel u Chebu, kde dnes a zítra hrajeme pod otevřeným nebem Noc na Karlštejně. Já svoje narozeniny strávím jako vévoda Bavorský Štěpán. Ještěže v té roli si mohu dát pár skleniček dobrého rýnského,“ prozradil nám herec, který ale přeci jenom naplánoval menší oslavu.

„Již včera jsme byli na Vinaři roku, tam jsme si dali skleniček více, než mi dovoluje představení, a nepochybně pro mě nějakou oslavu ještě o víkendu přichystají přátelé,“ prozradil Rosák, který měl krásné léto. „K loňským kulatinám jsem dostal cestu do Skotska, takže jsme strávili týden ve Skotsku. Hráli jsme tam golf a navštívili jsme několik palíren whisky,“ dodal závěrem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám