Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky svým dvěma dcerám se stal Jan Rosák (76) už trojnásobným dědečkem. Staršími dvěma vnoučaty se pochlubil na otevření zrcadlového bludiště v Líbeznicích, kam je vyvezli spolu s manželkou. "Nebudu lhát, jsem rozmazlovací dědeček a moji vnuci by vám to určitě potvrdili," řekl nám český otec Fura.

Honzík je synem Rosákovy dcery Marie, druhá dcera, bývalá modelka Zuzana je matkou dvou dětí, Lili a malého Ryana, který přišel na svět loni. "Toho už jsem taky hlídal, zrovna dneska, asi pět minut, když Zuzana přendávala dětskou sedačku do našeho auta. I tohoto zodpovědného úkolu jsem se zhostil," smál se moderátor a herec.

Vedle starosti o vnuky je ale Jan Rosák pořád pracovně aktivní. Kromě spolupráce na české verzi Pevnosti Boyard má i několik pořadů v rádiu. "Možná teď v důchodu pracuju víc než dřív. A dostal jsem ještě další hezkou nabídku, kde budu průvodcem docela zajímavé záležitosti. O podrobnostech ale ještě mluvit nemůžu," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám