Hlavní obsah
Článek

Moderátor Jan Rosák (76) je dvojnásobným dědečkem, který se nikdy netajil tím, že ho role prarodiče naprosto naplňuje a moc si ji užívá. Oblíbený moderátor má od dcery Zuzany Jaddai, která je provdaná za Tunisana, roztomilou dcerku Lili.

Téměř tříletá holčička už brzy začne chodit do školky a pyšný dědeček Rosák ji bude určitě ochotně doprovázet. A protože malá Lili pochází z mezinárodního manželství, vybrali pro ni rodiče česko-kanadskou školku v Jesenici u Prahy, kde se zároveň nachází základní škola a nově i gymnázium.

Na slavnostním otevření gymnázia samozřejmě nechyběl ani Rosák s dcerou a malou Lili, od které coby pyšný dědeček nemohl odtrhnout oči. Však se také nedávno nechal slyšet, že svá vnoučata moc rád rozmazluje.

„Jsem naprosto bezpříkladně rozmazlující dědeček, ale nebyl jsem ani jako tatínek moc přísný, jako dědeček ale budu špatný v tom smyslu, že to, co jim rodiče zakážou, to já jim doma povolím, jsou to prostě naše vnoučata a my je budeme rozmazlovat,“ měl hned jasno Rosák.

Na tamější základní školu chodí také syn Gabriely Partyšové (45) Kristian a syn Venduly Svobodové (52) Jakub.

Reklama

Další články

Načítám