Hlavní obsah
Článek

Moderátor Jan Rosák (76) si naplno užívá roli dvojnásobného dědečka. Ani on se však nevyhnul předsudkům ze strany některých nepřejících lidí, kteří nechápou, že se jeho dcera Zuzana provdala za Tunisana, s nímž má dvouletou dceru Lili.

„Samozřejmě, že jsem se setkal s předsudky, ale to je opravdu jenom z neznalosti věci. Ten, kdo mého zetě Imeda pozná, tak nejen, že ho opustí všechny předsudky, ale je jím nadšen, protože je to Evropan se vším všudy a navíc strašně příjemný člověk a sportovec, který má rád legraci a nezkazí žádnou společnost. Opravdu si ho nemůžu vynachválit,“ řekne v dnešním Top Star magazínu Jan Rosák, který má od mladší dcery Marie ještě vnuka Honzu.

Rosák prý svá vnoučata jako správný dědeček hodně rozmazluje. „Jsem naprosto bezpříkladně rozmazlující dědeček, ale nebyl jsem ani jako tatínek moc přísný, jako dědeček ale budu špatný v tom smyslu, že to, co jim rodiče zakážou, to já jim doma povolím, jsou to prostě naše vnoučata a my je budeme rozmazlovat,“ dodal se smíchem Rosák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám