Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci Jana Révaie (50) znají jako porotce soutěže StarDance, ale také jako seriálového a filmového herce a motorkáře. Filmy rád nejen natáčí, ale také sleduje, a tak nechyběl na středeční slavnostní premiéře očekávaného snímku Dana Svátka Úsměvy smutných mužů. Do Lucerny jej doprovodila jeho krásná partnerka Zuzana, matka synů Jakuba a Matěje.

Snímek vznikl podle stejnojmenné autobiografie Josefa Formánka a pojednává o čtyřech chlapících, kteří se potkají v protialkoholní léčebně. Hlavních rolí se ujali David Švehlík, Ondřej Malý, Jaroslav Dušek a Ivan Franěk. V dalších úlohách se představí Marika Šoposká, Simona Babčáková, Jiří Maryško, Ha Thanh Špetlíková, Jaroslav Plesl či Karel Ondrka.

Natáčelo se mimo jiné v autentickém prostředí léčebny, což byla pro herce zajímavá zkušenost. „Moje první scéna, kterou jsme točili, byla davovka, kde se kromě herců vyskytovalo i ohromné množství autentických pacientů léčebny, v níž jsme točili, takže jsem měl možnost v rychlosti si okouknout vzorce chování, fyzické projevy a přímo na místě si tak vytvořit ideální charakterovou kombinaci, která působila autenticky,“ řekl Super.cz představitel lysohlávkového Emila a asi nejbizarnější účastník Prostřena Karel Ondrka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám