Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez slušivého klobouku si dnes herce Jana Přeučila (87) nedokážeme představit. Není tedy divu, že se jeho první monografii, která vychází u příležitosti hercových nadcházejících 85. narozenin, jmenuje právě Deset klobouků Jana Přeučila.

Kmotrou knihy se stala herečka Jiřina Bohdalová, která se s hercem pracovně potkává celý život. Na křtu však nechyběla ani manželka Eva Hrušková a například i moderátor Aleš Cibulka, který slavností uvedení knihy moderoval.

„Kniha se jmenuje Deset klobouků a každý klobouk je jedna kapitola. Každá kapitola je pak určité období mého života. Je tam moje dětství, moje rodina, moje období v Divadle Na zábradlí, moje televize a film, moje pedagogická činnost a v neposlední řadě kapitola o mé první ženě Štěpánce Haničincové a velká kapitola o mé současné milované Evičce,“ svěřil se Super.cz herec.

Své 85. narozeniny oslaví 17. února a prozradil, jak se stále udržuje ve formě. „Důležité je být aktivní. Život je pohyb a pohyb je život. Jakmile se trochu zklidní situace, opět se vrhnu do bazénu, protože plavání miluji,“ řekl nám Jan Přeučil, který je stále plný energie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám