Hlavní obsah
Článek

Ani měsíc nestrávila manželka Jiřího Krampola (85) v léčebně v Červeném Dvoře, kde byla hospitalizována poté, co ji dali aspoň trochu dohromady v Nemocnici Na Františku. Hana Krampolová (†59) se do zařízení, kde se léčily i další známé tváře, dostala 2. týden v červenci.

"Fyzicky by měla být v pořádku, ale potřebuje ještě dva nebo tři měsíce na to, aby byla v pohodě i psychicky. Proto ji převážejí do Bohnic, do oddělení, kde se doléčují závislosti," svěřil nám Jiří Krampol. Ačkoli se jedná o ústav, který je v Praze, nebude ji často navštěvovat.

Hana Krampolová byla ještě v červnu ve společnosti.

"Mohl bych, ale doktoři si to nepřejí. A já v souladu s jejich názorem také ne. Problémem u Hanky je, že se vlastně vůbec o nic nezajímá. Nemá žádné koníčky, nic ji nebaví. Snad ji tam k něčemu přivedou," stále věří herec.

Sám rozhodně nezahálí. "Se svým manažerem jsem byl tři dny na Moravě, kde jsme řešili pracovní záležitosti, o víkendu jsme byl na divadelní pouti, čeká mě dvoudenní pobyt ve Františkových Lázních, který je také napůl pracovní," začal s výčtem svých aktivit.

"Program mám docela bohatý, snad se bude konečně točit i film Plavčík, kde bych měl hrát. A v říjnu se chystám na Djerbu, kde už jsem před časem točil čtyři díly pořadu Nikdo není dokonalý," plánuje Krampol, jehož jsme potkali na jedné z vernisáží fotografií Šumavy Heleny Váňové, kde se potkal i se svými přáteli Janem Přeučilem (87), Felixem Slováčkem (80), manželkou Luďka Soboty Adrienou a Světlanou Nálepkovou (63), kteří mu zpříjemňují chvíle samoty.

Reklama

Další články

Načítám