Hlavní obsah
Článek

Herec Jan Přeučil (87) letos oslavil už 82. narozeniny, elánu má ale stále na rozdávání. Ačkoliv je 18 let věrný své manželce Evě Hruškové (67), tentokrát neodolal a s radostí si užíval s mladými děvčaty ve vířivce.

Kdo si ale myslí, že šlo o nějak zhýralé radovánky, ten je na omylu. Vše probíhalo ve vší počestnosti v rámci natáčení nového seriálu Čechovi, kde herec ztvárnil roli bývalého vysoce postaveného komunisty.

Jednou z dívek ve vířivce byla i režisérka Eva Toulová (29), která seriál spolurežíruje s producentem Tomášem Magnuskem (34). „Byla to tak trochu náhoda, chybělo nám pár děvčat do vířivky, tak to vyšlo na nás s maskérkou. Vířivka, šampaňské a milá společnost nebyly k zahození, ale za kamerou se cítím vždycky komfortněji,“ prozradila mladá režisérka, jež loni uvedla do kin svůj třetí celovečerní film Jak se moří revizoři.

Třináctidílný seriál z podnikatelského prostředí je takovou českou obdobou úspěšného amerického seriálu Dallas. V hlavních rolích se představí Miroslav Mejzlík (67), Kateřina Macháčková (69), Petr Batěk (46) nebo Libuše Švormová (83).

Související témata:
Karel Richter

Reklama

Další články

Načítám