Hlavní obsah
Článek

O tom, že Jan Přeučil (87) s manželkou Evou Hruškovou přišli o milióny, se už psalo. Ale mnohokrát nepřesně. Proto když jsme bývalou pohádkovou Popelku potkali na křtu kalendáře Aleše Cibulky, zeptali jsme se na podrobnosti.

"Tenhle problém vyplaval po třech a půl letech. Stalo se to v únoru 2013 a naštěstí to ty roky a měsíce nějak zahladily. My se o to energičtěji pustili do práce. Těch deset miliónů bylo vlastně celé rodiny včetně synů. Dávali jsme tam všechno, co jsme vydělali. Nebylo to chytré, ale co se dá dělat," řekla Super.cz Hruškové ke kauze, kdy s manželem naletěli náchodskému podvodníkovi.

"Skočili jsme na vysokou úrokovou sazbu a teď už vím, co je to diverzifikace vkladů. Začali jsme vlastně znovu. Kdo může začínat v našem věku? Musí se to brát na lehkou váhu. Přečetla jsem si pod jedním článkem o nás komentář, i když vím, že se to nemá. A tam nějaký chytrolín napsal, že snad máme Alzheimera, když jsme na tohle skočili, a přitom se pořád smějeme. A já si řekla, že je hlupák. Máme se zbláznit nebo skočit z mostu? Nepřišli jsme ani o ruku ani o nohu. Nikoho to nic nestálo, než ty peníze," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám