Hlavní obsah
Článek

Když se tanečnice Libuška Vojtková bála seznámení s matkou svého současného partnera, bývalou Popelkou Evou Hruškovou, její milovaný ji uklidňoval. To, že je Libuška dvakrát rozvedená se zpěváky Danielem Hůlkou (55) a Pepou Vojtkem (58), s nímž má syna Matyáše, není proti jeho mamce nic zvláštního.

My se s Evou Hruškovou potkali na velké kosmetické akci, kde jsme vedle péče, kterou sama sobě věnuje, hovořili i o jejím soukromí. A vůbec se nestyděla ho s námi dopodrobna probrat. Herec Jan Přeučil (87) je už její třetí manžel, jen jsme si nebyli jistí, zda má své tři syny se dvěma nebo třemi muži.

"Jen se dvěma. Ale měla jsem ty muže vždycky dobré. Jen ta konstelace dohromady nějak nešla. Takže jsme se rozloučili vždycky v dobrém. Vždyť co je v životě důležité, když ne dobré vztahy," míní. "Honzík si mě vzal se třemi syny. Bylo mi devětačtyřicet a klukům devět, čtrnáct a dvacet. Přijal mne do své náruče. Tu dobrotu mám ještě hodně vracet," svěřila.

"Když jsem byla před šestnácti lety ve Francii a prozradila, že jsem byla dvakrát vdaná, tak mi řekli, že na to mají takové přísloví, které odpovídá našemu "do třetice všeho dobrého" jen v jejich podání to zní "nikdy dvakrát bez třetího". A to se mi vydařilo," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám