Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Historicky první česká černobílá Popelka Eva Hrušková v posledních měsících trpí tím, jak se veřejně prezentuje její sestra, kdysi nadějná zpěvačka Jana Yngland Hrušková (57), která se velmi tvrdě vyjadřuje k uprchlické krizi a chce být prezidentkou. Super.cz s manželkou Jana Přeučila (87) Evou (64) nyní hovořil, a to, co řekla, nám vyrazilo dech! Hlasujte v anketě na konci článku.

Jestli si někdo myslí, že Eva drží ségře palce, mýlí se. Spíš vnímá chování sourozence coby velkou ostudu.

„Sestru rozhodně nepodporuji. Nechápu to. Vůbec. Jsem naštvaná a nešťastná. Když se vrátila z Německa, všude jsem ji s sebou tahala, nabídla jsem jí práci u nás v divadle, hraje se mnou v představeních, udělala krásné pohádky. K tomu učí zpěv. Nemá zapotřebí zaplňovat čas nějakou politickou aktivitou. Teď už to dospělo do takového stadia, že nemá čas naopak věnovat se hledání práce, kterou my si vyhledávat opravdu musíme, a na některých štacích naopak dali jasně najevo, že ji kvůli politice už nechtějí,“ řekla Super.cz Eva Hrušková.

„Psal mi jeden herec, známe se všichni už dlouho, ať jí domluvím, že ze sebe dělá blázna. Když se dozvěděl, co vše jsem se snažila už udělat, tak jen prohlásil: ‚Aha. To už bude problém jinde, to je psychikaְ‘,“ říká starší ze sester.

„Myslím, že to její angažování se vzniklo kvůli tomu, že politici špatně řeší uprchlickou krizi. Ona ale není politik. Snažím se s ní mluvit, ale říká mi, že má za sebou velkou podporu. Na naše naléhání přestala natáčet šílená videa, strašně tím mě a jejího syna rozčílila, takže jsme na ni už výrazně zvýšili hlas, ale dělá další podobné věci. To s naší hereckou prací nekoresponduje. Všechnu tu dosavadní práci hází do žita!“ zlobí se na Janu Eva.

„Nemám ráda extrémismus v jakékoli podobě, nelíbí se mi podněcování lidí k nenávisti a pomalu k občanské válce. Jana si neuvědomuje, že si po tom, co předvádí, už ani neškrtne. Jako staršímu sourozenci je mi to líto, nemohu ani spát, jak nad tím stále přemýšlím, ale jsem bezmocná,“ dodala smutně Eva Hrušková.

Měla by být Jana Yngland Hrušková novou prezidentkou?
Rozhodně ano!
7,2 %
Jen to ne!
88,4 %
Je mi to jedno
4,4 %
Celkem hlasovalo 56068 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám