Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Jan Přeučil (87) se tři roky před osmdesátkou objevil v jedné ze svých nejtěžších seriálových rolí! V seriálu Stopy života ztvárnil v dnešním díle s názvem Poslední sbormistr pedofilního sbormistra, který zneužívá mladé chlapce.

Pro Jana Přeučila známého vytříbeným chováním a precizní výslovností nebylo natáčení jednoduché, ale jako správný herec se s ne zrovna populární rolí skvěle vypořádal. V jedné ze scén dokonce pan Přeučil ukázal nahou zadnici! Obnaženou scénu herec probíral i se svou manželkou Evou Hruškovou. Ta si jeho ženu zahrála i v tomto seriálu.

„Tu scénu jsme doma hodně řešili, ale uvědomili jsme si, že bez toho by to nešlo. Ale že by z toho měl potěšení, to opravdu neměl,“ prozradila Hrušková, jež pro změnu zahrála svoji vůbec první negativní roli v životě. Seriálová manželka Přeučila je totiž velmi hysterická a nejde pro sprosté slovo daleko.

„Nejprve jsem se toho bála, probírala jsem to se všemi v rodině, i s mojí maminkou, které je 83 let. Všichni mi říkali, abych to vzala. A nakonec mě přesvědčili a já jsem tomu ráda. Vlastně jsem si vždycky chtěla zahrát zápornou roli a poprvé se to podařilo až teď ve Stopách života. Doma takhle spolu s Honzíkem ale opravdu nemluvíme,“ zdůraznila Hrušková, která je naší první představitelkou pohádkové Popelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám