Hlavní obsah
Článek

Finalista předposlední česko-slovenské SuperStar Martin Harich byl vždy idolem mladých slečen. Když se přiznal, že chodí s kolegyní ze soutěže Celeste Buckingham (28), fanouškovská základna ve svých citech trochu ochladla, ale když se ti dva rozešli, holky mohly začít bouchat šampaňské.

Martin už je zase pár měsíců nezadaný, a tak na svoji přítomnost, jelikož do Prahy nejezdí často, nalákal na velkou show na Žofíně určenou pro všechny generace občanů nejen z první městské části, hlavně ty mladší účastnice.

Jeho mladistvému šarmu ale neodolaly ani starší slečny. Nikomu jinému s takovou chutí neměřila tlak ani misska Jana Doleželová (42), jejíž služba byla také součástí programu. Rozkošný Martin byl prostě k sežrání.

Kromě něj vystoupili mj. i Petr Kolář (56), David Gránský s Ivanou Korolovou, kteří nejprve předvedli duet s chystaného muzikálu Sněhová královna a pak dechberoucí scénu, kdy se zpěvák a herec snažil svoji kolegyni hodit do Vltavy. Malé děti zaujalo představení divadélka Jana Přeučila (87) a Evy Hruškové, fotograf Jadran Šetlík, jenž dorazil s rodinkou, zase vystavovala svoje plátna.

Reklama

Další články

Načítám