Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stal se dvakrát králem tanečního parketu StarDance a poslední roky působil jako odborný poradce populární soutěže. Tanečník a choreograf Jan Onder (38) se ale po letech bude muset zřejmě se svou rolí rozloučit. V další řadě, která by měla přijít na obrazovky příští rok, se oblíbený tanečník dost možná neobjeví.

Po dohodě se s Českou televizí rozloučil šéf zábavy a dramaturg Jan Potměšil, který měl mimo jiné pod palcem právě StarDance. Na základě jeho odchodu se tak zřejmě na obrazovce neobjeví ani nejznámější z tanečníků, který k vítězství dovedl Danu Batulkovou (66) a Kateřinu Baďurovou. „Oficiální cestou mi zatím nikdo nesdělil, že v dalším ročníku StarDance nebudu. Ale vzhledem k tomu, že jsem úzce spolupracoval právě s Honzou Potměšilem, tak se to nabízí,“ řekl Super.cz Jan Onder.

„Pracoval jsem jako externista, takže mi to nikdo nemusí oznamovat. Ale po letech, které jsem ve StarDance prožil, ať už jako tanečník, nebo odborný poradce, to trochu zamrzí. Nicméně jsem otevřený dalším příležitostem a pracovním nabídkám,“ prozradil tanečník, který se ani po koronavirové krizi nenudí.

„Po těch dvou měsících, kdy jsem byl doma, se vše hned rozjelo. Mám toho nyní tolik, že není ani čas odjet na dovolenou k moři. Připravuji nové taneční kurzy. Našel jsem krásný prostor v Praze a po létě povedu se svojí taneční partnerkou Natálií Otáhalovou večerní kurzy tance. Už se na to moc těším,“ dodal Jan Onder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám