Hlavní obsah
Článek

Vítězství v páté řadě StarDance viditelně nese své ovoce. Kudrnáč Jan Onder (38) má totiž o letošní plesové sezóně kšeftů jako nikdy v minulosti. Například tuto sobotu měl dvě vystoupení na plese České televize v Obecním domě, mezi kterými si odskočil na ples do Říčan a po druhém vystoupení rychle odjížděl se svou partnerkou Lucií zatančit na ples do Plzně.

„Ani následující víkendy to nebude lepší. Musím se přiznat, že kšeftů mám letos opravdu hodně. Tančím nejen s Lucií, ale také s Katkou Baďurovou i se svou první partnerkou ze StarDance Danou Batulkovou,“ přiznal Onder.

Ten musel v sobotu dělat společnost hned dvěma ženám. Kateřina Baďurová přišla totiž bez svého manžela. „Katka měla na plese stejně jako já pracovní povinnosti. Manžel musel doma hlídat jejich malou dcerušku,“ přiznal Onder.

Půvabná tyčkařka se na plese ale rozhodně nenudila ani po Onderově odjezdu do Plzně. Na diskotéce to až do ranních hodin roztáčela s vítězem první řady Romanem Vojtkem, který na ples dorazil také bez manželky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám