Hlavní obsah
Článek

Nejluxusnější párty sezóny v režii podnikatelky Tamary Kotvalové (60) proběhla v opravdu netradičním prostředí. Slavilo se v prostorách Anežského kláštera, kam byli pozváni jen vybraní hosté, aby si pochutnali na desítkách humrů, krevetách, mušlích svatého Jakuba i na těch nejlepších vínech a šampaňských. Moderoval a poté i zpíval Vojtěch Dyk (38) s kolegou Janem Maxiánem (40), s nímž vystupoval v kapele NightWork.

I když dress code byl cocktail chic, hostitelka jako jediná vyrazila v bílé róbě až na zem, a dokonce se ještě jednou převlékla. Byla opravdu nepřehlédnutelná, takže i modelky jako Pavlína Němcová (52) nebo Renata Langmannová (37) vedle ní vypadaly jako nenápadné šedé myšky. "Je co slavit," usmívala se Tamara, která stovku hostů pozvala, aby oslavila otevření nového butiku na nejdražší pražské třídě.

Mezi hosty nechyběly známé tváře ze světa šoubyznysu, sportu i z ekonomické a politické sféry. V naší fotogalerii se můžete podívat, jak se na tuto velkou událost dámy i pánové vystrojili.

Reklama

Další články

Načítám